بهترین ارائه دهندگان هاست رایگان
هاست رایگان کاربردهای زیادی داره، برای مثال برای تست افزونههای وردپرس، انجام پروژههای دانشجویی، یادگیری وردپرس و حتی تست کیفیت هاست از هاستهای رایگان استفاده میشه. اما توصیه میکنیم تا جایی که امکان داره از سرویسهای میزبانی رایگان برای راهاندازی کسبوکار خودتون استفاده نکنید. صرفا اگه مبتدی هستید و قصد یادگیری وردپرس رو دارید میتونه گزینه خیلی خوبی برای شروع یادگیری شما باشه.
بهترین هاستهای رایگان خارجی کدامند و مزایا و معایب آنها چیست؟
شرکتهای میزبانی مختلفی هستند که این سرویسها رو در اختیارتون میزارند. البته توجه کنید که در بیشتر مواقع سرویسهای رایگان کیفیت یه هاست پولی رو ندارند، که البته باید همینطور هم باشه. ولی خب باز هم میشه یه شرکت میزبانی خوبی رو یافت که هاستهای رایگانش از کیفیت خوبی برخوردار باشند. گاهی مواقع نیز شرکتها برای جذب مشتری همان هاستهای پولی خودشون رو در یک زمان محدود در اختیار کابران قرار میدند تا مشتری از باکیفیت بودن اون سرویس مطمعا بشه.
هاست رایگان چیست؟
به سرویس میزبانی گفته میشه که برای استفاده از فضای میزبانی آن نیازی به پرداخت هزینه نیست. و میتونید در چارچوب سیاستهای شرکت به صورت مادامالعمر و یا کوتاه مدت از آن استفاده کنید.
نکته: البته دقت کنید از این سرویسهای میزبانی رایگان برای راهاندازی کسبوکار خودتون استفاده نکنید، این نوع سرویسها با اینکه رایگانه اما معایب زیادی داره که ممکنه سایت وردپرسیتون کامل از بین بره.
علت ارائه هاست رایگان توسط شرکتهای مختلف
این نوع سرویسها توسط شرکتهای میزبانی مختلف برای رسیدن به اهداف مختلفی به کاربران ارائه میشه، از جمله:
- جذب و هدایت کاربران بیشتر به سمت سایت ارائه دهنده سرویسهای میزبانی.
- نشان دادن تبلیغات در سایت وردپرسی شما به جای گرفتن هزینه سرویس.
- کاربرانی که از هاست رایگان استفاده میکنند ممکنه در صورت رضایت، سرویسهای شرکت را خریداری کنند.
- با قرار دادن تبلیغات در سایت شما، کاربران بیشتری از این طریق وارد سایت آنها خواهند شد.
- و …
بهترین هاست های رایگان خارجی
در ادامه چند سرویس میزبانی رایگان داخلی و خارجی رو برای شما عزیزان قرار دادیم که میتونید برای همیشه از این سرویسها استفاده کنید.
۱- هاست رایگان InfinityFree
یکی از بهترین سرویسهای میزبانی رایگان رو این سایت در اختیارتون میزاره. امکانات بسیار خوب و زیادی داره. البته مدت زمان میزبانی رایگان این سایت در حدود ۶ سال است.
امکانات :
- فضای دیسک نامحدود
- پهنای باند نامحدود
- ۴۰۰ دیتابیس
- میزبانی دامنه با بیش از ۲۵ پسوند دامنه
- بدون تبلیغات
- تعداد ۱۰ حساب ایمیل
- نام دامنه رایگان
- سازگار با تمام نسخههای PHP
- دریافت SSL رایگان برای تمامی وبسایتها
- ارائه خدمات رایگان DNS
- دارای سایت ساز
۲- هاست رایگان Freehostia.com
به کمک این سایت به سادگی میتونید یه سایت حرفهای برای خودتون راهندازی کنید. هاست این سایت تمام سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا را پشتیبانی میکنه.
امکانات :
- دارای ۱ حساب ایمیل
- دارای ۱ پایگاه داده
- فضای دیسک: ۲۵۰ مگابایت
- ترافیک ماهانه : ۶ گیگ
- بدون تبلیغات
- دارای سرعت بسیار عالی
معایب :
- پشتیبانی رایگان ارئه نمیدهد.
۳- هاست رایگان zoho
یکی از سایتهای خوب ارائهکننده هاست خارجی رایگان zoho است. به کمک این هاست به سادگی میتونید یه سایت وردپرسی برای خودتون ایجاد کنید. یکی از خوبیهای این میزبانی، فضای پهنای باند نامحدودی است که در اختیارتون میزاره.
مزایا و معایب هاست رایگان
استفاده از سرویسهای میزبانی رایگان دارای مزایا و معایبی است که در ادامه برای شما عزیزان به طور مفصل توضیح میدهیم.
مزایای هاست رایگان
- رایگان بودن:یکی از مزیتهای خوبه این نوع هاست که باعث شده طرفداران زیادی در بین کاربران داشته باشه، رایگان بودنشه. اگه به تازگی قصد راهاندازی سایت وردپرسی را دارید اما قادر به پرداخت هزینهای نیستید، میتونید برای شروع از این سرویسها استفاده کنید.
- مناسب برای تست افزونهها:مزیت عالی دیگر این سرویسها، تست افزونهها است. برای مثال قبل از نصب و فعالسازی افزونه بر روی هاست اصلی سایت، افزونه را در یک هاست رایگان تست کنید و اگه مشکل خرابی و یا تداخل افزونهها وجود نداشت بعدش بر روی سایت خودتون نصبش کنید.
- روش عالی برای یادگیری وردپرس:اگه مبتدی هستید و به تازگی سایت وردپرسی خودتون رو راهاندازی کردید و با وردپرس آشنایی ندارید. استفاده از سرویسهای میزبانی رایگان میتونه گزینه خوبی برای شروع یادگیری باشه.
- بررسی کیفیت هاست:علت اصلی استفاده از سرویسهای میزبانی رایگان توسط کاربران، بررسی کیفیت شرکت ارائهدهنده هاست است. به کمک این هاست میتونید کیفیت هاست ارائه شده شرکت میزبانی رو تشخیص بدید و در صورت رضایت سرویسهای پولی رو خریداری کنید.
معایب هاست رایگان
- پاک شدن اطلاعات:توجه کنید که در هاست رایگان، میزبانی تعهد زیادی به شما نداره، ممکنه شما کلی تلاش کنید و یه وبسایت خوب ایجاد کنید، ولی یه روز مشاهده کنید که کل وبسایت بالا نمیاد و تمام دادهها از بین رفته.
- امنیت پایین:یکی از علتهایی که بیشتر کارشناسها استفاده از این سرویسهای رایگان را توصیه نمیکنند، بخاطر امنیت پایینی است که در بیشتر مواقع دیده شده.
- پشتیبانی محدود و کم:پشتیبانی از این نوع سرویسها به دلیل رایگان بودن بسیار ضعیف هست. برای مثال زمانی که سایت شما نیاز به پشتیبانی داره، هاستهای پولی ارجعیت بیشتری نسبت به سرویسهای رایگان دارند برای همین میزبانیها خیلی دیر پاسخگو هستند.
- وجود تبلیغات:بسیاری از شرکتهای هاست برای پرداخت هزینههای سایت، تبلیغاتی را بر روی سایت کاربران قرار میدهند تا به کمک اون بتونند از پس مخارج سایتشون بربیان. وجود این تبلیغات اضافه در سایتتون باعث کاهش یا از دست دادن کاربرانتون میشه.
- اجازه انتقال وبسایت شما از طریق هاست رایگان به هاست دیگر وجود ندارد:یکی از سیاستهای بزرگ شرکتهای هاستینگ جلوگیری از انتقال وبسایت به هاست دیگر است. با این سیاست کاربران مجبور به استفاده از هاستهای همان شرکت هستند، وگرنه تضمینی به ماندن اطلاعات سایتشون نیست.
- قبول نکردن مسئولیت در قبال سایت:اگه قسمتی از سایت شما دچار مشکلی بشه، شرکتهای هاست مسئولیتی در قبال خرابی و یا هک شدن و …. قبول نمیکنند.
نتیجهگیری
در این مقاله سعی کردیم توضیح کلی درباره مزایا و معایب هاستهای رایگان را به شما عزیزان توضیح دهیم و چند سایت ارائهدهنده هاست رایگان را معرفی کنیم. البته در آینده هاستهای بیشتری را مورد ارزیابی قرار میدهیم و آنها را حتما به شما معرفی میکنیم. اگه هاستی از نظر شما خوب بود حتما در بخش نظرات به ما اعلام کنید تا لیست را به کمک شما تکمیل کنیم.