سلطان وب
سبد خرید
خانه | آموزش اصول فریلنسری | چجوری بدون رزومه پروژه بگیرم

چجوری بدون رزومه پروژه بگیرم

چجوری بدون رزومه پروژه بگیرم

چجوری بدون رزومه پروژه بگیرم

برای خیلی از ما پیش آمده که بخواهیم پروژه کاری دریافت کنیم ولی چون رزومه کاری مناسبی نداشتیم ؛ نتوانستیم اینکار را انجام دهیم. در این مطلب میخواهم بهتون یاد بدم چجوری این چالش را به راحتی حل کنید. این روزها برای کسب درآمد لازم نیست به صورت فیزیکی در یک مکان خاص و در زمان خاص حضور داشته باشید. در دنیای امروز شرکت‌های موفق مبالغ خوبی به عنوان دستمزد پرداخت می‌کنند اما به شرطی که عملکرد شما مفید باشد. در این شرایط یکی از بهترین راه‌حل‌ ها این است دریافت پروژه بصورت پاره وقت است. شما بعنوان یک فریلنسر میتوانید با شرکت‌های مختلف کار کنید. در ادامه نحوه دریافت پروژه بدون داشتن رزومه را خدمتتون معرفی خواهم کرد.


روش های ساخت رزومه

در اینجا نمی‌خواهم درباره مشاغل فریلنسری صحبت کنم ، بلکه می‌خواهم نحوه ساخت رزومه برای گرفتن پروژه های ابتدایی را بهتون معرفی کنم.

 

ساخت پروژه فرضی

اولین راهکار برای ساخت رزومه این هست که خودمان را به جای مشتری قرار دهیم و یک پروژه برای خود تعریف کنیم و سپس شروع به انجام پروژه کنیم ؛ دقیقا تمام مراحل انجام پروژه بایستی مانند انجام یک پروژه واقعی باشد. مثلا یک سایت شخصی برای خودمان طراحی کنیم و یا یک لوگو برای برند کاری خود طراحی کنیم. شما میتوانید پروژه های انجام شده در سایت های فریلنسری را مشاهده کنید و از این پروزه های ایده بگیرید و سپس اجرا کنید. به همین راحتی میتوانید درصورتیکه رزومه مناسبی ندارید ، برای خود رزومه بسازید.

 

شرکت در مسابقات

خیلی از سایت های فریلنسری یک بخش مسابقه دارند که مشتری پروژه مدنظر خود را قرار میدهد و شما بعنوان فریلنسر باید مثلا لوگو ، سایت ، بنر و … طراحی کنید تا مشتری میتواند از بین طرح های ارسالی ، یک طرح را انتخاب کند. بدین صورت میتوانید برای خودتون تعداد زیادی رزومه مناسب و حرفه ایی بسازید و در پروفایل خود در سایتهای فریلنسری ثبت کنید. این روش ساخت رزومه خیلی کاربردی هست و توسط افراد مختلفی تست شده است!

 

سرمایه گذاری روی مهارت ها

در شاخه ایی که مایل به فعالیت هستید ؛ کسب مهارت کنید تا مشتریان بتوانند به شما اعتماد کنند. برای افزایش مهارت های خود هزینه کنید و دانش خود رو بصورت مدام بروزرسانی کنید تا از رقبای خود عقب نیافتید. داشتن مهارت و مدارک معتبر علمی میتواند در گرفتن اولین پروژه ها و شبکه سازی اصولی بهتون کمک بسیار زیادی کند.

 

شبکه سازی

سعی کنید از همان ابتدای شروع مسیر فریلنسینگ برای خودتان تشکیل تیم دهید یا با تیم های مختلف کار کنید تا شناخته شوید. شروع کار شما میتواند بصورت کارآموزی در یک شرکت معتبر و یا همکاری با تیم های مختلف باشد. شما میتوانید در شبکه اجتماعی لینکدین پروفایل بسازید و این شبکه سازی را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. در ادامه به معرفی 10 شغل‌ مناسب برای دریافت پروژه اشاره ایی خواهم کرد.


10 شغل‌ مناسب برای دریافت پروژه

ویژگی اصلی کار در منزل ، قابلیت انعطاف‌پذیری و شناوری زمان کاری و همچنین بهره‌مند شدن از آسایش در خانه است. اگر به حضور در چارچوب‌های خشک کاری تمایل ندارید و یا دوست دارید زمان خواب، بیداری و استراحت دست خودتان باشد این دست شغل‌ها مناسب شماست. علاوه بر این، کار در منزل برای افراد خلاق بسیار جذاب و مفید خواهد بود، چرا که اجبار به رعایت قوانین کارهای حضوری، از میزان خلاقیت افراد کم خواهد کرد. نگران کنترل و هدایت پروژه‌های‌تان هم نباشید چرا که در دنیای امروز ما، با وجود زیرساخت اینترنت و انواع شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌ریز، می‌توان بسیاری از مشاغل را از خانه‌ کنترل کرد و پیش برد. در اینجا ما قصد دارید تا شما را با شغل های پردرآمد خانگی آشنا کنیم و همچنین میزان درآمد و تجهیزاتی که برای شروع آن نیاز دارید را به شما نشان دهیم. اگر قصد شروع کسب و کاری جدید در منزل را دارید در اینجا ایده‌هایی درباره مشاغل پردرآمد خانگی به شما می‌دهم:

 

مدیریت شبکه‌های اجتماعی

امروزه بسیاری از افراد برای درامدزایی، کسب‌های و کارهای اینترنتی را انتخاب کرده‌اند. زمانی که کسب‌وکار این دسته افراد گسترش پیدا کند، برای مدیریت شبکه‌های اجتماعی نیاز به نیروی انسانی دارند. درحال حاضر، درخواست‌های زیادی برای مدیریت اکانت شبکه‌های اجتماعی از جمله استخدام ادمین اینستاگرام وجود دارد که می‌تواند تبدیل به شغل خانگی پردرآمدی برای افراد علاقه‌مند شود.

 

طراحی و کدنویسی وبسایت

علاقه به دنیای وب و کدنویسی دریچه‌ای از مشاغل خانگی را به روی شما خواهد گشود. هر کسب‌وکار بنا به اقتضای اقتصاد امروز، به طراحی سایت نیاز دارد تا خود را با روند پیشرفت تکنولوژی هماهنگ کند. به یاد داشته باشید که بسیاری از برندهای معتبر کشورمان به دنبال نیروی فریلنسر توانمند در این حوزه هستند.

 

طراحی UI و UX سایت و اپلیکیشن

طراحی رابط کاربری علمی جدید است اما از نیازهای اساسی اقتصاد مجازی امروز ماست. داشتن یک وبسایت عالی، کارآمد و یوزرفرندلی برای بسیاری از کسب‌وکارها حیاتی است زیرا وبسایت‌های امروزی ویترین هر تجارتی هستند. این حوزه پولساز هنوز اشباع نشده است و شما می‌توانید با قوی‌تر کردن دانش، مهارت و رزومه خود در این حوزه، کارهای فریلنسری زیادی را قبول کرده و به درآمد خوبی برسید.

 

طراحی اپلیکیشن‌های تلفن همراه

این روزها تقریبا همه افراد جامعه از تلفن‌های همراه هوشمند استفاده می‌کنند. ما برای انجام بسیاری از کارهای روزمره خود به نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های تلفن همراه وابسته شده‌ایم و حتی دیگر کمتر به وبسایت‌های مختلف مراجعه می‌کنیم. از این رو، حوزه طراحی و کدنویسی نرم‌افزارهای مختلف اندروید یا IOS درآمد بسیار خوبی برایتان خواهد داشت، ضمن اینکه معمولا شرکت‌های بزرگی که به دنبال طراحی اپلیکیشن خود هستند، تمایل دارند تا به صورت پروژه‌ای با شما همکاری کنند. امروزه این کار تبدیل به یکی از شغل‌های پردرآمد خانگی شده است.

 

ترجمه متون

اگر به زبان انگلیسی یا هر زبان خارجی دیگر تسلط دارید چرا به فکر درآمدزایی از آن با کار در منزل نباشید؟ در حال حاضر با افزایش تجارت بین‌الملل و همچنین ترجمه‌ متون مختلف از منابع خارجی و انتشار آن بر روی وبسایت‌های ایرانی، نیاز به مترجم خبره شدیدا احساس می‌شود. مهم‌ترین موضوع در مورد ترجمه این است که برای کار، نیازی به حضور فیزیکی نخواهید داشت. شما می‌توانید از مشتریان خود به صورت دورکاری فایل ترجمه را دریافت کنید، در خانه هر زمانی که دوست داشتید کار کنید و پروژه‌ها را تحویل دهید.

 

تولید محتوای متنی و ویدیویی

یکی از مشاغلی که با گسترش و نفوذ اینترنت در زندگی، وجودش به شدت لازم است، تولید محتوا برای سایت‌های مختلف است. هر محصولی که در فضای اینترنت به فروش می‌رسد، خدماتی که ارائه می‌شود، یا حتی سایت‌هایی که به منظور اطلاع‌رسانی و آگاهی در رشته‌های مختلف طراحی شده‌اند، به کسی نیاز دارند که بتواند مطالب مورد نظرشان را با بیان مناسب برای اینترنت و مختصر و مفید به دست کاربران برساند. برای اینکه تولید محتوا کنید، نیاز به هیچ سرمایه‌ای جز دانش و تخصص ندارید و با هر سیستمی که به اینترنت متصل شود می‌توانید پروژه‌های تولید محتوا را انجام دهید.

 

طراحی گرافیک

آشنایی با نرم‌افزارهای گرافیکی و داشتن سلیقه گرافیکی کافی است تا با دنیایی از مشاغل جدید و پروژه‌های مختلف روبرو شوید. این روزها افراد به دنبال تراکت‌ها، کارت ویزیت‌های زیبا، طراحی مجله و … هستند و در دنیای مجازی هم نیاز به طرح‌های گرافیکی زیادی دارند. با توجه به این موارد شما می‌توانید با افزایش مهارت‌های خود به درآمد مناسب برسید. حتی اگر در زمینه نرم افزارهای گرافیکی تخصص خاصی ندارید اما به این کار علاقه دارید، می‌توانید ویدئوهای آموزشی بسیاری را که امروزه به صورت آنلاین در دسترس کاربران قرار گرفته ببینید و پس از گذراندن یک دوره کوتاه مدت در این شغل به درآمد برسید.

 

سئو (SEO)

متخصص بهینه سازی موتورهای جستجو یا به اختصار «سئو» (SEO) یکی از شغل های محبوب و با تقاضای بالا در دنیای فریلنسری است، زیرا همه می‌خواهند در گوگل یا دیگر موتورهای جستجو در رتبه های بالاتر قرار بگیرند. اگر قصد دارید وارد این حوزه شوید و پروژه سئو انجام دهید، باید حتما نمونه کار اثبات شده داشته باشید تا مشتریان بتوانند به شما اعتماد کنند.

 

تحلیل داده (Data Analyze)

این روزها تقریبا انجام هیچ کاری بدون اینترنت ممکن نیست. هر روز میلیاردها میلیارد داده در اینترنت جابجا می‌شود و هر کسب‌وکاری برای پیشرفت نیاز به متخصصانی دارد که داده‌های خام را تحلیل کنند. این وظیفه کارشناسان آنالیز دیتا است. این افراد با بررسی و آنالیز عملکرد یک وب سایت و تاثیری که در اینترنت دارد، به راحتی می‌توانند نقاط قوت و ضعف را شناسایی کرده و روند کاری اصولی را برای موفقیت بیشتر شرکت مشخص ‌کنند.

 

تدوین ویدیو و فیلم

اهمیت ویدیو هر روز بیش‌تر از قبل می‌شود. دنیای پرسرعت ما باعث شده که افراد کمتر فرصت و حوصله خواندن داشته باشند و بیشتر به دنبال تماشای ویدیو باشند و در دنیای تبلیغات نیز، نوشته نقش کم رنگی پیدا کرده و جای خود را به محتوای بصری داده است. اکثر مخاطبین برندهای بزرگ دنیا، دیدن یک ویدئو را به خواندن یک متن کسل کننده ترجیح می‌دهند، به همین خاطر، بازار ساخت ویدئو‌های تبلیغاتی و ادیت آن‌ها بسیار داغ شده است. شما نیز اگر به کار در این زمینه علاقه‌مند هستید، می‌توانید با یک دوره‌ آموزشی و کمی خلاقیت و آپدیت کردن خود با علم روز، در این حوزه مشغول به کار شوید و پروژه‌های گوناگونی از طریق سایت های فریلنسری نظیر پونیشا ، کارلنسر ، پارسکدرز و … دریافت کنید.


سخن پایانی

انعطاف‌پذیری، شناوری زمان و کار از خانه ویژگی اصلی شغل‌های فریلنسری است. این شغل‌ها برای کسانی که تمایل به قرار گرفتن در چهارچوب‌های خشک کارهای حضوری را ندارند و یا تمایل دارند زمان خواب و بیداریشان را بر اساس سلیقه‌ خود تنظیم کنند بسیار مناسب است. علاوه بر این، کار در منزل برای افراد خلاق بسیار جذاب و مفید خواهد بود، چرا که اجبار به رعایت قوانین کارهای حضوری، از میزان خلاقیت افراد کم خواهد کرد. در دنیای امروز ما وجود زیرساخت اینترنت و انواع شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌ریز باعث شده تا بسیاری از مشاغل را بتوانید در خانه‌ خود کنترل و هدایت کنید.

در این پست سعی کردم نکات مهم در زمینه ساخت رزومه و شغل های مناسب جهت گرفتن پروژه از سایت های فریلنسری را خدمتتونم معرفی کنم ؛ امیدوارم بتوانید به خوبی از این مطلب استفاده کنید.

موفق باشید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 2 =