آموزش رایگان افزایش سرعت وردپرس

آموزش رایگان افزایش سرعت وردپرس

آموزش رایگان افزایش سرعت وردپرس

افزایش سرعت وردپرس یکی از مهم ترین دغدغه های مدیران سایتهای وردپرسی است به نحوی که بخاطر این موضوع حاضر هستند هزینه های هنگفتی را پرداخت کنند. در این آموزش قصد دارم مفاهیم و نکات پایه در زمینه افزایش سرعت سایت رو بهتون آموزش بدهم تا بتونین روال افزایش سرعت سایت رو به راحتی انجام بدید.


آموزش افزایش سرعت وردپرس

برای افزایش سرعت سایت وردپرس خود میتوانید از تکنیکها و روش‌ های زیر استفاده کنید و سرعت سایت خودتون رو بهبود بدید. بهمین خاطر براتون آموزش رایگان افزایش سرعت وردپرس رو آماده کردم تا بتونین مرحله به مرحله سرعت سایت تون رو بهینه سازی کنید.

  1. بهینه‌ سازی تصاویر: تصاویر با حجم بالا میتوانند زمان بارگیری صفحات را افزایش دهند. بنابراین بهتر است تصاویر را قبل از بارگذاری در سایت بهینه‌ سازی کنید. میتوانید از ابزارها و پلاگین‌هایی مانند Smush و EWWW Image Optimizer استفاده کنید تا تصاویر را به صورت خودکار بهینه‌ سازی کنند.
  2. استفاده از پلاگین کش: پلاگینهای کش میتوانند فایل‌ها و داده‌های وبسایت را ذخیره و سرو کنند تا زمان بارگیری صفحات را کاهش دهند. یکی از پلاگینهای محبوب کش وردپرس WP Super Cache است. با نصب و تنظیم این پلاگین، می‌توانید بهبود قابل توجهی در سرعت سایت خود ببینید.
  3. استفاده از CDN: از شبکه‌های توزیع محتوا (CDN) میتوانید برای ارائه محتوا به کاربران در سراسر جهان با سرعت بالا استفاده کنید. این شبکه‌ ها سرورهایی را در سراسر جهان دارند و محتوا را از سروری که به کاربر نزدیکتر است ، ارائه می‌دهند. Cloudflare و MaxCDN از جمله ارائه‌ دهندگان CDN محبوب هستند.
  4. حذف پلاگین های غیرضروری: هر پلاگین که بر روی سایت نصب میشود ، منابع سرور را مصرف میکند و ممکن است تاثیر منفی در سرعت سایت داشته باشد. بنابراین حذف پلاگین‌ های غیرضروری و تنظیمات اضافی میتواند به بهبود سرعت سایت کمک کند.
  5. تهیه هاست مناسب: کیفیت سرویس‌ دهنده و سرور شما نقش مهمی در سرعت سایت دارد. اگر سرور شما ضعیف است ، حتی با بهینه‌ سازی‌ها ، ممکن است به سرعت مطلوب نرسید. در نظر داشته باشید که انتخاب یک سرویس‌ دهنده میزبانی با عملکرد قوی و سرورهای پایدار میتواند تجربه کاربری را بهبود بخشد.

توجه داشته باشید که قبل از اعمال هر تغییری در سایت ، حتما فول بکاپ از وبسایت خود تهیه کرده باشید. همچنین همواره پیش از اعمال هر تغییری در کدها و استفاده از پلاگین‌ها ، از صحت و قابلیت کارکرد آن‌ها اطمینان حاصل کنید.


افزایش سرعت وردپرس با استفاده از افزونه کش

شما میتوانید با استفاده از پلاگین های بهینه ساز یا کشینگ ؛ اسکریپت های سایتتون رو بهینه سازی کنید و در نتیجه سرعت سایتتون رو افزایش بدید.

برخی از پلاگین‌ های مفید برای بهبود سرعت وردپرس عبارتند از:

  1. WP Rocket: این پلاگین کش و بهینه‌ سازی عمومی است که از تکنیک‌ های مختلفی مانند کش صفحه‌ها، فشرده‌سازی تصاویر، ادغام و کاهش فایل‌های CSS و JavaScript و … استفاده میکند.
  2. W3 Total Cache: این پلاگین نیز امکانات کش متنوعی را فراهم می‌کند و قابلیت‌هایی مانند کش صفحه‌ها، فشرده‌سازی محتوا، کاهش حجم CSS و JavaScript و… را دارا میباشد.
  3. WP Smush: این پلاگین بهینه‌ سازی تصاویر را انجام میدهد و از طریق فشرده‌ سازی تصاویر ، حجم آنها را بدون از دست دادن کیفیت تصویر کاهش میدهد.
  4. Autoptimize: این پلاگین به شما کمک میکند تا فایلهای CSS و JavaScript را بهینه‌ سازی کنید ، ادغام کنید و حجم آنها را کاهش دهید.
  5. WP Fastest Cache: این پلاگین نیز قابلیت کش صفحه‌ ها و بهینه‌ سازی عمومی را داراست و میتواند به بهبود سرعت سایت شما کمک کند.

حتماً قبل از نصب و استفاده از هر پلاگین ، مطالعه کافی در مورد آنها را انجام داده و تنظیمات مربوطه را بررسی کنید تا بهینه‌ سازی صحیحی را برای سایت خود انجام دهید. همچنین توجه داشته باشید که استفاده از بیش از حد پلاگینها ممکن است به جای بهبود سرعت ، باعث بارش منابع سرور و کندی وبسایت شود ؛ در نتیجه شما فقط میتوانید از یک پلاگین کش برای بهینه سازی سرعت سایت تون استفاده کنید.


افزایش سرعت وردپرس با استفاده از کدنویسی

راهکارهای دیگری برای افزایش سرعت سایت وجود دارد. یکی دیگر از این راه حل ها استفاده از کدنویسی میباشد که در ادامه هریک را توضیح خواهم داد.

برای افزایش سرعت سایت وردپرس خود ، میتوانید از کدهای زیر استفاده کنید:

1. کش کردن منابع استاتیک: برای کش کردن فایل‌های CSS و JavaScript و افزایش سرعت بارگیری آنها، کد زیر را به فایل functions.php قالب خود اضافه کنید. این کد باعث تنظیم ویژگی defer برای فایل‌های CSS و JavaScript می‌شود، که به صورت ناهمزمان بارگیری میشوند و سرعت بارگیری صفحه را افزایش میدهند.

function add_async_attribute($tag, $handle) {
    if ( 'jquery-core' !== $handle && 'jquery-migrate' !== $handle ) {
        return $tag;
    }
    return str_replace( ' src', ' defer src', $tag );
}
add_filter('script_loader_tag', 'add_async_attribute', 10, 2);

2. فشرده‌سازی صفحات HTML: برای فشرده‌سازی صفحات HTML و کاهش حجم آنها ، کد زیر را به فایل functions.php قالب خود اضافه کنید. این کد فاصله‌های اضافی و تب‌های صفحه را حذف کرده و حجم صفحه را کاهش می‌دهد.

function 
compress_html_output($html) { 
return preg_replace('/\s+/', ' ', $html);
} 
ob_start('compress_html_output');

2. فشرده‌سازی فایل‌های CSS و JavaScript: برای فشرده‌سازی فایل‌های CSS و JavaScript و کاهش حجم آنها میتوانید از ابزارهای آنلاینی مانند CSS Minifier (https://cssminifier.com/) و JavaScript Minifier (https://javascript-minifier.com/) استفاده کنید. فایلهای CSS و JavaScript خود را کپی کرده و در این ابزارها قرار دهید ، سپس فایلهای فشرده شده را در سایت خود جایگزین کنید.

3. تنظیمات فایل .htaccess: با ویرایش فایل .htaccess می‌توانید تنظیماتی را برای بهبود سرعت سایت اعمال کنید. این فایل را در پوشه pubilc_html پیدا کنید و کدهای زیر را در انتهای آن اضافه کنید. این کد تنظیمات کشینگ را به سایت شما اضافه میکند و باعث بهبود سرعت بارگذاری صفحات سایت میشود.

## Enable GZIP Compression ## 
<IfModule mod_deflate.c> 
AddOutputFilterByType DEFLATE text/plain 
AddOutputFilterByType DEFLATE text/html 
AddOutputFilterByType DEFLATE text/xml 
AddOutputFilterByType DEFLATE text/css 
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xml 
AddOutputFilterByType DEFLATE application/xhtml+xml 
AddOutputFilterByType DEFLATE application/rss+xml 
AddOutputFilterByType DEFLATE application/javascript 
AddOutputFilterByType DEFLATE application/x-javascript 
</IfModule> 
## End GZIP Compression ## 

## Enable Expires Headers ## 
<IfModule mod_expires.c> 
ExpiresActive on ExpiresDefault "access plus 1 month" 
ExpiresByType text/css "access plus 1 year" 
ExpiresByType text/javascript "access plus 1 year" 
ExpiresByType application/javascript "access plus 1 year" 
ExpiresByType application/x-javascript "access plus 1 year" 
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"

نتیجه گیری

در این مطلب ” آموزش رایگان افزایش سرعت وردپرس ” سعی کردم روش های مختلف افزایش سرعت سایت در وردپرس رو بهتون آموزش بدم تا بتونید به راحتی این مشکل را حل کنید و نیازی به صرف هزینه در این زمینه نداشته باشید.

امیدوارم این آموزش برای شما مفید بوده باشد و بتونید به خوبی از این آموزش استفاده کنید. پیشنهاد میکنم سایر مطالب در زمینه آموزش وردپرس را در وبلاگ من مشاهده کنید. اگر سوال یا ابهامی در رابطه با آموزش داشتید حتما در بخش دیدگاه‌ها اعلام کنید تا در کمترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم. موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید